isletme

24 Kasım 2015 Salı

AKÇAABAT KÖFTESİ
1 kg. kıyma, 
100 gr. Peksimet 
1 diş sarımsak, 
1 çay kaşığı karabiber, 
tuz 

Yukarıdaki malzemeler karıştırılarak köfte halinde bir kaba biriktirilir. Köfteler kaptan alınarak ızgarada pişirilir ve sıcak halde servis yapılır.

Gönderen ugur zaman: 03:42
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Hangi takımı tutuyorsun ?

Blog Arşivi

  • ▼  2015 (14)
    • ▼  Kasım (11)
      • PARÇA ETLİ LAHANA SARMASI400 gr küçük doğranmış ...
      • AKÇAABAT KÖFTESİ1 kg. kıyma, 100 gr. Peksimet 1 ...
      • KUYMAK1 su bardagi misir unu 100 gr. Trabzon ter...
      • KAYGANAUn Süt Yumurta Maydanoz 
      • HAMSİLİ KANEPE4 adet domates 12 adet iri hamsi
      • TRABZON HÜSEYİN AVNİ AKER STADYUMU Hüseyin Avn...
      • BAŞARILARI Süper Lig Şampiyonluk (6): 1975-76, ...
      • ARMA Trabzonspor; takımın kısaltması olan "TS" i...
      • TRABZONSPOR 1962-63 futbol döneminde, zamanın T...
      • TRABZONYüzölçümü : 4.685 km²İl Trafik No : 61
      • BEN
    • ►  Ekim (3)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Hakkımda

ugur
Profilimin tamamını görüntüle
Basit teması. Tema resimleri timhughes tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.