isletme

24 Kasım 2015 Salı

KAYGANA
Un 
Süt 
Yumurta 
Maydanoz 
Taze nane 
Tuz 
Sıvı yağ 

Yumurtalar çırpıldıktan sonra süt, un, nane, maydanoz ve tuz ilave edilerek tavada krep halinde hazırlanır.

Gönderen ugur zaman: 03:37
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Hangi takımı tutuyorsun ?

Blog Arşivi

  • ▼  2015 (14)
    • ▼  Kasım (11)
      • PARÇA ETLİ LAHANA SARMASI400 gr küçük doğranmış ...
      • AKÇAABAT KÖFTESİ1 kg. kıyma, 100 gr. Peksimet 1 ...
      • KUYMAK1 su bardagi misir unu 100 gr. Trabzon ter...
      • KAYGANAUn Süt Yumurta Maydanoz 
      • HAMSİLİ KANEPE4 adet domates 12 adet iri hamsi
      • TRABZON HÜSEYİN AVNİ AKER STADYUMU Hüseyin Avn...
      • BAŞARILARI Süper Lig Şampiyonluk (6): 1975-76, ...
      • ARMA Trabzonspor; takımın kısaltması olan "TS" i...
      • TRABZONSPOR 1962-63 futbol döneminde, zamanın T...
      • TRABZONYüzölçümü : 4.685 km²İl Trafik No : 61
      • BEN
    • ►  Ekim (3)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Hakkımda

ugur
Profilimin tamamını görüntüle
Basit teması. Tema resimleri timhughes tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.